AUTOCONT získal ocenění v soutěži Českých 100 nejlepších

Praha (prosinec 2018) - V pátek 30. listopadu 2018 proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu slavnostní vyhlášení 23. ročníku anketní soutěže „Českých 100 Nejlepších“. Společnost AUTOCONT získaným oceněním v oborové kategorii „Informační a komunikační technologie“ potvrdila svoje silné postavení v dynamickém oboru, v kterém působí.

Comenius, pan-evropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci uspořádala již třiadvacátý ročník „Českých 100 Nejlepších“. Cílem soutěže je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a ocenit firmy působící v České republice, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.

V rámci slavnostního galavečera probíhalo i oceňování v osmi oborových kategoriích. AUTOCONT se zařadil, mimo jiné vedle takových společností jako jsou SAP, HP či DELL, mezi několik oceněných v oboru „Informační a komunikační technologie“ a prokázal tak, že patří k těm nejlepším, co v současnosti působí na českém trhu.

„Ocenění vnímám jako výsledek dlouhodobé úspěšné pozice společnosti AUTOCONT na trhu, výborných hospodářských výsledků v posledním období a důvěry zákazníků. Díky spolupráci s investiční skupinou KKCG a naší budoucí strategii věřím, že zákazníci s našimi službami budou spokojeni i nadále, jak na lokální, tak i na mezinárodní úrovni.“ uvádí Ondřej Matuštík, finanční ředitel a člen představenstva AUTOCONT a.s.