Dvě významná partnerská ocenění Kaspersky Lab pro AUTOCONT

Praha (duben 2018) – Společnost AutoCont CZ a.s. získala dvě významná ocenění za rok 2017 od Kaspersky Lab. Byla oceněna jako největší partner roku v celém regionu střední a východní Evropy a také za největší projekt roku v České republice.

Společnost Kaspersky Lab vyhlašovala v reprezentativních prostorách pražského hotelu Eurostar Thalie své nejlepší partnery za rok 2017. Společnost AutoCont CZ a.s. získala hned dvě významná ocenění. První ocenění bylo získáno za komplexní přístup k prodeji a AutoCont se stal největším partnerem roku 2017 v rámci regionu střední a východní Evropy. Druhá cena byla udělena za nejvyšší prodejní zakázku v roce 2017 v České republice.

„Díky kvalitní spolupráci s naším partnerem AutoCont, jehož meziroční nárůst prodejů převýšil naše očekávání, AutoCont získal hned dvě ocenění pro partnery Kaspersky Lab roku 2017“ , komentoval výsledky Jindřich Koch, Channel Sales Manager společnosti Kaspersky Lab.

Tato ocenění jsou důkazem významné a rozvíjející se spolupráce s Kaspersky Lab v posledních třech letech. Díky zkušenostem z projektů v této oblasti se úspěšně daří přesvědčovat o kvalitě služeb a odborníků další zákazníky a budovat si silnou pozici na trhu.