AUTOCONT nově zajišťuje autorizovaný servis pro značku Epson

Ostrava (říjen 2018) - Společnost AUTOCONT a.s. se stala autorizovaným servisním partnerem společnosti Epson. Rozšířila tak své partnerství o další významnou značku a nabízí autorizovaný záruční i mimozáruční servis pro odsouhlasené zákazníky.

AUTOCONT a.s. je současně také autorizovaným prodejcem společnosti Epson pro Českou republiku se statusem Business Imaging + Partner GOLD 2018. Nová certifikace umožňuje provádět záruční i mimozáruční servis tiskáren řady WorkForce Pro A4, A3 a tiskáren s technologií RIPS na území České republiky.

„Nově získané servisní partnerství je pro nás velkým závazkem pro další rozvoj úspěšné a dlouhodobé spolupráce se společností Epson. Naši klienti zároveň získají garanci, že naši technici disponují kompetencemi a jsou plně kvalifikovaní pro realizaci záručních oprav výše jmenovaných Epson zařízení,“ uvádí Kateřina Menšíková, servisní manažerka společnosti AUTOCONT a.s.

AUTOCONT je schopen garantovat vysokou kvalitu nabízených služeb a řešení vždy a všude, prostřednictvím svých 17 poboček v ČR. Garantujeme zákazníkům, že naleznou dostatečný počet kvalifikovaných techniků, kteří absolvují pravidelná školení o produktech všech výše zmíněných výrobců a mají složeny příslušné servisní certifikace napříč celou ČR.

Naše rozsáhlá síť zastupovaných značek nám umožnuje poskytovat záruční i pozáruční servis stolních počítačů, tabletů, notebooků, zařízení pro tisková řešení, serverů a síťových prvků pro všechny zákazníky, od malých, středních i velkých komerčních zákazníků, až po lokální i centrální státní správu.