AUTOCONT dominoval oceněním nejlepších partnerů Hewlett Packard Enterprise

Praha (únor 2018) – Společnost AutoCont CZ a.s. získala tři ocenění za rok 2017 od Hewlett Packard Enterprise. Prvenství získala nejen jako největší partner roku 2017, ale odnesla si také další dvě ceny v hlavních oblastech produktových technologií – HPE Datacenter Infrastructure a HPE Aruba.

Technologická společnost Hewlett Packard Enterprise vyhlašovala 24. ledna v historických prostorách bývalého kostela sv. Anny v Praze své nejlepší partnery za rok 2017. Velkou většinu ocenění získala společnost AutoCont CZ a.s., která bodovala nejen jako největší partner roku 2017, ale odnesla si také dvě ze čtyř vítězství v dílčích kategoriích – HPE Datacenter Infrastructure a HPE Aruba.

„Sázka na budování kompetencí ve všech oblastech produktových technologií Hewlett Packard Enterprise se AutoContu vyplácí a díky zkušenostem z projektů v této oblasti se daří přesvědčovat o kvalitě služeb a odborníků další zákazníky,“ uvádí k získaným oceněním Jaroslav Biolek, předseda představenstva AutoCont CZ a.s.

AutoCont je držitelem statusu Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner a mnoha HPE specializací. Daný status a specializace se přisuzují pouze firmám s vyškolenými odborníky a plněním stanoveného obratu v HPE produktech. HPE specializace jsou součástí certifikačního programu HPE a zákazníkovi zaručují jistotu, že pracuje s autorizovaným partnerem, který má v dané oblasti technologií a řešení vysoce certifikované zaměstnance i praktické zkušenosti. Pro zajištění vysoké kvality a komplexní služby zákazníkovi je AutoCont rovněž autorizovaným servisním partnerem.

„Velmi oceňuji spolupráci s naším partnerem AutoCont, jehož meziroční nárůst prodejů převýšil naše očekávání a tedy i díky tomu AutoCont zvítězil hned ve třech kategoriích při vyhlašování partnerů roku 2017,“ komentoval výsledky Jan Kameníček, generální ředitel Hewlett Packard Enterprise.

Z rukou generálního ředitele Hewlett Packard Enterprise, pana Jana Kameníčka, převzali ocenění za společnost AutoCont Jaroslav Biolek, předseda představenstva a Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing.