AutoCont se prosadil mezi nejlepšími partnery HP

(Praha, únor 2014) - Společnost HP vyhlásila 4. února v Anežském klášteře v Praze své nejlepší obchodní partnery za uplynulý fiskální rok. AutoCont získal nominace mezi nejlepší partnery HP v mnoha kategoriích a převzal dvě ocenění.

S obchodními výsledky loňského roku a strategií HP pro letošní rok 2014 seznámili účastníky slavnostního večera zástupci vedení společnosti Jan Kameníček, generální ředitel české pobočky a Erika Lindauerová, ředitelka divize Printing and Personal Systems Group pro Českou republiku a Slovensko.

AutoCont CZ se umístil mezi nejlepšími partnery v oceňovaných kategoriích nejvíce krát ze všech partnerů HP a převzal 2 ocenění – mezi absolutně největšími partnery v prodeji HP produktů a služeb i jako vítěz kategorie největší partner v oblasti prodeje produktů Industry Standard Servers.

AutoCont se prosadil mezi nejlepšími partnery HP

„Kromě dvou ocenění jsme se prosadili mezi tři nejvýznamnější partnery i v kategoriích největší partner v oblasti prodeje produktů HP Networking, nejlepší partner v prodeji HP služeb – Technology Services a největší komerční partner divize Printing and Personal Systems. Našim zákazníkům to určitě dokazuje pozici a šířku kompetencí, kterou pro segment podniků a organizací na trhu reprezentujeme i to, že se na naše zkušenosti v těchto oblastech infrastrukturních technologií mohou spolehnout.“ uvádí Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing společnosti AutoCont.