Microsoft předal ocenění partnerům MS Dynamics

Ostrava (říjen 2011) – Koncem října proběhlo v Praze slavnostní předání ocenění partnerům Microsoft Dynamics. Mezi oceněnými byla i společnost AutoCont, která získala hned dvě celosvětově významná ocenění.

Letošní výsledky ocenění President‘s Club byly vyhlášeny v rámci mezinárodní partnerské konference Microsoft Worldwide Partner Conference 2011, která se konala v americkém Los Angeles. V Praze ocenění za rok 2011 z rukou generálního ředitele společnosti Microsoft Romana Cabálka převzal Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby MBS společnosti AutoCont.

President‘s Club je ocenění, které AutoCont získal v celosvětové konkurenci partnerů Microsoft Dynamics. Toto ocenění je udělováno 60 nejlepším společnostem z celého světa, které svou aktivitou a vývojem přinášejí výjimečná a kvalitní řešení spolehlivě uspokojující náročné a specifické potřeby svých zákazníků.

„V silné konkurenci partnerských firem z celého světa představuje toto ocenění velký mezinárodní úspěch. Oceněné společnosti dosáhly významného nárůstu v počtu nových zákazníků i odpovídajícího zvýšení tržeb. Patří tak mezi nejvýznamnější partnery pro řešení Microsoft Dynamics. Spolupráce s nimi si v Microsoftu velmi vážíme a stavíme na ní i do budoucnosti,“ řekl David Frantík, ředitel divize podnikových řešení Microsoft Dynamics.

Dalším neméně významným a na českém trhu unikátním oceněním je umístění jako prodejce roku (Reseller of the year) mezi třemi finalisty, a to pro řešení Microsoft Dynamics v regionu střední a východní Evropy.

„Velice si vážím zisku obou takto významných a mezinárodně uznávaných ocenění. Na poli podnikových informačních systémů se AutoCont zaměřuje především na nacházení co nejužitečnějších řešení pro zákazníka. Snažíme se porozumět jeho podnikání a přizpůsobit produkty Microsoft Dynamics NAV, AX i CRM jednak oboru podnikání, ale také specifikům organizačního uspořádání a fungování zákazníka. Ve spolupráci s týmem Microsoftu soustavně rozvíjíme odbornost zaměstnanců AutoContu a udržujeme svou komplexní znalost platformy Microsoft Dynamics na nejvyšší úrovni,“ sdělil Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby MBS společnosti AutoCont.