AutoCont projekty bodovaly při předávání cen Microsoft Awards 2014

Praha (duben 2014) – Společnost AutoCont CZ a.s. získala z mnoha realizovaných projektů v posledním roce 3 ocenění v rámci soutěže Microsoft Awards.

Vybrané AutoCont projekty se prosadily v těchto kategoriích:

Podniková spolupráce, projektové řízení a podnikové sociální sítě: „Zavedení podpory řízení projektového portfolia ve společnosti ČSOB“ – ocenění Microsoft Awards 2014 Winner

„Cílem projektu bylo optimalizovat způsob řízení projektového portfolia v jednom softwarovém nástroji a ten do banky implementovat a stanovit jako podnikový standard. Jako platformy jsme společně se zákazníkem zvolili Microsoft Project Server 2013 a SharePoint Server 2013. Přechodem na automatizované zpracování klíčových projektových procesů a jednotný reporting se podařilo dosáhnout nemalých úspor v pracnosti projektových manažerů a manažerů projektového portfolia“, říká Martin Répal, Senior EPM konzultant z divize Enterprise Solutions & Applications v AutoCont CZ a.s.

Inovativní řešení na platformě Microsoft Dynamics CRM: „Implementace CRM systému pro společnost TON a.s.“ – ocenění Microsoft Awards 2014 Finalist

„Hlavní přínosem nasazení CRM systému je vytvoření jednoho místa, kde prodejce najde všechny klíčové informace o zákaznících se synchronizací do mobilních zařízení a dále vytvoření podpůrného nástroje k řízení prodeje společnosti,“ komentuje Petr Matuška, vedoucí implementačního týmu CRM z divize Enterprise Solutions & Applications v AutoCont CZ a.s.

Řešení moderního datacentra: „Hyper-V pomáhá a chrání v prostředí Ministerstva vnitra“ – ocenění Microsoft Awards 2014 Finalist

„Příchod Microsoft Windows Serveru 2012 a zejména virtualizační technologie Hyper-V Server 2012 umožnil tento projekt navrhnout a následně zrealizovat, aby finální řešení splňovalo vysoké požadavky na zabezpečení a zajišťovalo požadovanou výkonnost a dostupnost služby i v případě výpadku části fyzické infrastruktury. Finální řešení zároveň přineslo zákazníkovi výrazné licenční a hardwarové úspory,“ dodává Karel Koňák, architekt řešení AutoCont CZ a.s.

„Za uplynulý rok jsme zrealizovali velké množství zajímavých projektů a zakázek na Microsoft technologiích a dosáhli v dané oblasti výrazného růstu. Díky za to patří všem našim obchodním a odborným týmům i posílenému předprodejnímu Microsoft týmu. Poděkovat však musíme především našim zákazníkům, kteří nám dávají důvěru ve výrazně měnícím se IT prostředí s novými technologiemi, věříme, že několik oceněných projektů inspiruje i další zákazníky“, doplňuje Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing společnosti AutoCont.