Služba ProfiCRM nyní ještě dostupnější a rychlejší

Praha (červen 2012) – V reakci na rostoucí zájem o službu ProfiCRM společnost AutoCont CZ a.s. posílila infrastrukturu tohoto řešení a provedla další optimalizační kroky. ProfiCRM nyní přináší uživatelům ještě vyšší rychlost a dostupnost.

Společnost AutoCont CZ a.s. klade důraz na rozvoj hostovaných služeb. Cloud služba ProfiCRM je spolu s ProfiEmailem a ProfiKomunikací součástí rodiny hostovaných služeb nabízených společností AutoCont CZ a.s. Umožňuje firmám okamžitě využívat špičkový systém řízení vztahů se zákazníky Microsoft Dynamics CRM bez investic a se zázemím a know-how silného IT partnera. ProfiCRM unikátně nabízí rozšířenou funkčnost připravenou speciálně pro české uživatele. Velice tak usnadňuje rutinní činnosti, například při zadávání nových zákazníků využívá ProfiCRM integraci s registrem ekonomických subjektů ARES. Pro vizualizaci polohy kontaktů pak nabízí integraci s Google mapami.

„Data jsou bezpečně uložena v datovém centru společnosti AutoCont CZ a.s. v Ostravě. Pro zákazníka to znamená, že v případě potřeby může získat zálohu své CRM databáze,“ sdělil Petr Matuška, vedoucí týmu CRM společnosti AutoCont.

Více informací najdete na www.proficrm.cz