Personální portál Magma HCM Web získal prestižní ocenění IT produkt roku 2014

(Praha, únor 2014) MAGMA HCM WEB od společnosti AutoCont CZ a.s. jako jediný HR systém se stal finalistou soutěže IT produkt roku 2014 časopisu Computerworld.

Soutěž „IT produkt roku“ vyhlašuje redakce Computerworldu, aby vyzdvihla výrobky, které se významně odlišují od konkurenčních produktů stejné kategorie. Posuzuje se celkové inovativní pojetí produktu, jednotlivé funkční zdokonalení, výrazně zjednodušené ovládání a výjimečně příznivá cena.

Personální portál MAGMA HCM WEB byl vybrán z dlouhé řady přihlášek a má právo se pyšnit oceněním IT produkt roku. Tento webový portál personalistiky poskytuje zaměstnancům i manažerům zabezpečený přístup k vlastním údajům i k informacím důležitým pro manažerská rozhodnutí. V rámci podniku představuje významný prostor pro sdílení dat, možnost aktivního zapojení pracovníků do personálních procesů a získání zpětné vazby. Manažerům nabízí nástroje pro usnadnění plnění jejich úkolů v řídicí praxi. To pozitivně ovlivňuje spokojenost i loajalitu zaměstnanců a napomáhá k vyšší výkonnosti a efektivitě podniku.

„Pro nás, dodavatele MAGMA HCM WEB, je toto ocenění významné i proto, že mezi 13 finalisty nebylo zařazeno žádné jiné HR řešení ani portálové řešení. Potvrzuje se, že v citlivé oblasti, jakou jsou personální data, je personální portál v prostředí Joomla! na trhu inovativním i bezpečným řešením a správnou cestou dalšího vývoje.“ Sdělila Janka Michalíková, vedoucí oddělení Magma HCM, společnost AutoCont CZ a.s.