Lázně Darkov nabídnou díky informačnímu systému AC Pramen vyšší úroveň služeb hostům

Praha (květen 2012) Specializovaný lázeňský ekonomický informační systém AC Pramen nasadí v Lázních Darkov společnost AutoCont CZ. Systém umožní poskytnout klientům ještě lepší servis a pomůže řídit ekonomiku chodu lázní.

Lázně Darkov se díky vysoké úrovni léčby, která je založená na mimořádném přírodním bohatství jodobromové vody s vysokým obsahem jódu, profesionalitě zaměstnanců a kvalitě doplňkových služeb řadí mezi vyhledávaná lázeňská zařízení. Aby svým klientům mohli poskytnout ještě lepší servis, rozhodli se pro specializovaný informační systém AC Pramen. Ten je určen primárně lázním, ale je vhodný také pro hotely a wellness zařízení. Jeho dodavatelem je společnost AutoCont CZ a.s. AC Pramen je založen na osvědčené platformě Microsoft Dynamics NAV, což jej činí mimořádně stabilním.

Provázanost řízení ekonomiky do všech lázeňských procesů, to je na trhu zcela jedinečná výhoda systému AC Pramen. AC Pramen řeší specifické lázeňské a léčebné procesy a přitom neustále pomáhá lázním sledovat, řídit a udržet pod kontrolou ekonomiku provozu. Manažerům nabízí vždy aktuální výstupy a analýzy pro správné a rychlé rozhodování. To vše při současném zvyšování kvality péče o klienty.

Kvalitní rezervační systém, efektivní využívání kapacit jednotlivých pracovišť, hladký průběh stravování, znalost přání stálých i nových klientů. To vše nejen výrazně zjednoduší a zkvalitní práci zaměstnancům lázní, ale i povede k větší spokojenosti hostů.

„Jediným nástrojem dokážeme popsat, podchytit a evidovat vše, co se v lázeňském provozu děje, ve všech variacích a kombinacích, které život přináší. Lázně Darkov tak získávají nástroj, který umožňuje nabízet kvalitní služby klientům, pomáhá zvyšovat efektivitu celého provozu lázní, řídit ekonomiku a stanovovat strategii dalšího rozboje,“ sdělil Martin Machold, vedoucí realizačního týmu řešení AC Pramen.