AutoCont se stal hlavním partnerem Radka Jaroše – K2 2014

(květen 2014, Ostrava) Zdolat korunu Himaláje, tedy všech 14 osmitisícových vrcholů chce známý český horolezec Radek Jaroš. Zbývá mu „pouze“ jediný a to obávaná K2, kterou se pokusí zdolat letos v létě.

Společnost AutoCont CZ a Radek Jaroš, podepsali v květnu dohodu, která stvrdila partnerství obou subjektů pro expedici K2 2014. AutoCont se bude spolu s ostatními partnery podílet na finančním zabezpečení celé náročné expedice.

„Jsem velmi rád, že jsme se s Radkem dohodli na spolupráci a pevně věřím, že podpora AutoContu přispěje alespoň trochu k úspěchu expedice. Radek Jaroš není pro lidi z AutoContu neznámou osobou, velká část se s ním osobně potkala na přednáškách. Ostatní znají jeho příběh ze stránek firemního časopisu Elita. Budeme tedy sledovat Radkovu cestu na vrchol s velmi osobním zaujetím, “ řekl Martin Grigar, člen představenstva AutoContu CZ.

„Těší mě, že se nám podařilo navázat na spolupráci a podporu, kterou mně firma AutoCont poskytla už na začátku tisíciletí při mých prvních expedicích, v době kdy jsem byl na startu cesty za Korunou Himálaje. Pevně věřím, že společně dokončíme to, co jsme už dávno začali,“ dodal Radek Jaroš.