AutoCont mezi elitními celosvětovými partnery Microsoft Dynamics

(červenec 2014) Společnost Microsoft každoročně oceňuje vybranou skupinu Dynamics partnerů zařazením do prestižní celosvětové skupiny PRESIDENT’S CLUB. U příležitosti mezinárodní partnerské konference Microsoftu ve Washingtonu byla nyní takto opětovně poctěna společnost AutoCont CZ a.s.

Microsoft uděluje každoročně prestižní ocenění PRESIDENT’S CLUB parterům, kteří v určitém období dosáhli výborných obchodních výsledků a splnili další náročná výběrová kritéria. Cenu obdrží nejlepší společnosti z celého světa, které svou aktivitou a vývojem přinášejí unikátní řešení uspokojující jedinečné potřeby jejich zákazníků.

„Poděkování patří zejména našim zákazníkům, díky kterým máme možnost se řadit mezi nejvýznamnější Dynamics partnery ve Střední a Východní Evropě. Jde určitě i o velkou motivaci do dalšího období, v němž se snažíme dále rozšiřovat své kompetence a díky nim získávat další spokojené klienty,“ říká Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby společnosti AutoCont.

AutoCont mezi elitními celosvětovými partnery Microsoft Dynamics