Jiří Borej business development managerem za AutoCont

Praha (srpen 2010) – Do funkce business development managera byl ve společnosti AutoCont jmenován Jiří Borej. Ve své pozici se zaměří především na zlepšování organizace a procesy řízení ICT u zákazníků.

Do AutoContu přichází Jiří Borej ze společnosti Anect, kde působil od roku 2004 jako senior business consultant a zaměřoval se zejména na outsourcingové projekty a problematiku ICT governance. Po studiu na ČVUT, Fakultě elektrotechnické, pracoval v manažerských pozicích ve společnostech jako například Eurotel, British Telecom, kde spoluutvářel provozní a ICT útvary. Konzultantské zkušenosti prohluboval ve společnosti Logica.

„Jsem rád, že naše řady rozšířil profesionál Jirkových kvalit,“ komentuje příchod Jiřího Boreje Vlastimil Palata, místopředseda představenstva AutoContu. „Přeji Jirkovi, aby nám to společně fungovalo, abychom společně dosáhli vytčených cílů a aby nás to bavilo,“ dodává Palata.

Jiří Borej je členem profesních sdružení ISACA (IT profesionálové) a ITSMF (IT service management fórum). Ve volném čase se věnuje esoterice, fotografování, úpravě fotek a horské turistice. Je ženatý má dvě děti a s rodinou žije blízko Prahy.