AutoCont nechyběl mezi nejlepšími partnery IBM za rok 2010

(Praha, březen 2011) – V březnu se v pražském hotelu Hilton uskutečnilo každoroční vyhlašování nejlepších partnerů společnosti IBM v uplynulém roce. Stejně jako v minulých letech, byl i letos AutoCont mezi vítězi, a to v kategorii IBM Hardware a software.

Vyhlašování nejlepších partnerů společnosti IBM se odehrálo v rámci partnerského setkání IBM s názvem Univerzita pro obchodní partnery. Cílem tohoto setkání bylo nejen vyhlášení nejúspěšnějších obchodních partnerů na základě spolupráce v roce 2010, ale též představení novinek v portfoliu produktů a služeb společnosti IBM.

„Obchodní partneři představují důležitou součást obchodní strategie IBM. Tradiční ocenění našich partnerů je pro nás příležitostí ke zhodnocení vzájemných vztahů a spolupráce, stejně jako možností společně s nimi prodiskutovat trendy a výzvy, které vidíme na českém trhu," přibližuje význam ocenění Růžena Barešová, manažerka pro obchodní partnery společnosti IBM Česká republika.