Konference IT pro BYZNYS inspirovala

Praha (květen 2016) – Začátek května byl v pražském hotelu Pyramida ve znamení nových možností informačních systémů a aplikačních řešení i předávání zkušeností z realizovaných IT projektů s přínosy pro byznys firem. Vše s cílem inspirovat ke zvýšení konkurenceschopnosti, výkonnosti obchodu či k flexibilitě výroby a zlepšení efektivity řízení organizací.

Na první ročník konference IT pro BYZNYS pořádané společností AutoCont se do pražského hotelu Pyramida sjelo přes 200 účastníků. Před plným konferenčním sálem své vize o světě IT a novinky v oboru představili: Jaroslav Biolek (předseda představenstva, AutoCont CZ), Martin Kováč (ředitel divize Microsoft Dynamics, Microsoft), Branislav Šebo (generální ředitel, IBM) a Felix Gremlich (obchodní ředitel, Nintex). Velmi zajímavými byla nejen přednáška Martina Smolíka ze společnosti Schwan Cosmetics CR, který popsal zkušenosti s 15letým vývojem IT v dynamicky se rozvíjející firmě, ale i navazující přednášky o řešeních a službách AutoContu připravených pro Průmysl 4.0 a vlastních produktů AutoContu pro řízení lidských zdrojů i správy a řízení identit zaměstnanců.

V následných třech paralelních sekcích se již odborníci z AutoContu věnovali novinkám v oblasti informačních systémů Microsoft NAV, AX nebo CRM a aplikačních řešení pro řízení dokumentů, řízení procesů, workflow i pro oblast mobilních aplikací pro firmy. V této části se probírala také témata realizovaných projektů v oblasti informačních systémů v cloudu, projektů týkajících se podnikové architektury a strategie ICT i procesního modelování a řízení v praxi.

„Jsem rád, že první ročník konference určené našim stávajícím i potencionálním zákazníkům přilákal tolik zajímavých lidí a soudě dle množství dotazů v závěru jednotlivých přednášek, panelové diskuse i velké neformální diskuse po skončení akce byl hlavní cíl konference naplněn,“ říká Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing společnosti AutoCont CZ a.s. a dodává: „Na konferenci jsme rovněž představili informační portál www.itprobyznys.cz, který má za cíl informovat o zajímavých referencích a inspiračních tématech pro manažery firem, kteří řeší obchod, výrobu, finance, provoz, HR a podobně.“

Kromě všech účastníků patří poděkování také partnerům konference, společnostem Microsoft, IBM, Nintex, Aplle, HPE, Samsung, Intel, Lenovo, Apple, Epson, MySCADA a mediálnímu domu Economia.

Atmosféru akce více dokreslí i videoreportáž a fotografie z konference.