AutoCont byl oceněn jako partner roku na celosvětové konferenci společnosti Microsoft

(Praha, červenec 2013) Společnost AutoCont CZ a.s. slaví velký úspěch – získala ocenění Country Partner of the Year 2013, tedy cenu pro nejlepšího českého partnera.

Prestižní mezinárodní ocenění Microsoft Partner of the Year se každoročně udílí v mnoha kategoriích, vítězové byli letos vybíráni z mnoha projektů a účastníků z více jak 100 zemí celého světa. Slavnostní vyhlášení proběhlo na celosvětovém setkání partnerů Microsoftu – Microsoft Worldwide Partner Conference, která se letos konala 7. – 11. července v americkém Houstonu.

„AutoCont mimo jiné letos získal čtyři ocenění v soutěži o nejlepší řešení roku 2013 pořádané Microsoftem v České republice. Zaměření na Microsoft technologie vyústilo i v organizační změnu a založení specializované Microsoft Business Unit uvnitř společnosti. Toto ocenění je výsledkem dlouhodobé velmi úzké spolupráce, která i letos slavila velmi dobré obchodní výsledky.“, uvedl Martin Tolar, ředitel pro segment malých a středních firem a partnerů ve společnosti Microsoft.

„Ocenění Microsoft Country Partner of the Year 2013 si velmi vážíme, je pro nás potvrzením správnosti naší strategie naplňovat potřeby zákazníků kombinací odbornosti, kvalitních služeb a špičkových řešení. Součástí mnoha důvodů k udělení významného ocenění byla určitě i realizace projektu nasazení systému Microsoft Dynamics AX ve společnosti CREAM Real Estate s cílem významného zefektivnění správy pohledávek. Za vše hovoří výsledek projektu, kterým je šestiměsíční doba návratnosti vynaložené investice zákazníka.“ sdělil Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby, který ocenění na konferenci za vedení společnosti AutoCont přebíral.

„V posledním období AutoCont výrazně rostl jak v prodeji Microsoft technologií tak souvisejících služeb. Investovali jsme významně do rozšíření našich Microsoft kompetencí a tím i celkového postavení na trhu v ČR i SR. Titul Microsoft Country Partner of the Year 2013 je tak nejen oceněním naší dosavadní práce a potvrzením správnosti rozhodnutí investovat a posílit klíčové partnerství se společností Microsoft, ale také závazkem rozšíření našich Microsoft kompetencí a především navýšení společného obchodu.“ doplnil Robert Vepřek, manažer nedávno ustanoveného Microsoft presales týmu v AutoContu pro trh ČR a SR.