AutoCont patří celosvětově mezi TOP20 partnerů Microsoftu s největšími kompetencemi

(říjen 2013, Ostrava) AutoCont CZ byl zařazen mezi 20 nejvýznamnějších partnerů společnosti Microsoft ve světovém měřítku. Znamená to především skutečnost, že AutoCont CZ je schopen svým klientům poskytnout služby podložené mnohaletými zkušenostmi a silnými kompetencemi v rámci spolupráce s Microsoftem.

Tato informace vyplývá z nezávislého průzkumu společnosti Redmond Channel Partners (RCP) s názvem „Microsoft's 50 'Most Competent' Partners: 2013“. Ve zprávě je vypracován žebříček Microsoft partnerů z pohledu získaných firemních kompetencí typu Gold a Silver. Společnost AutoCont CZ a.s. je jediným partnerem z menších trhů jako je český či slovenský, který se objevuje mezi prestižními jmény IT společností z celého světa – ostatní partneři Microsoftu v TOP20 jsou především z USA, Německa, Francie, Ruska, Itálie, Brazílie či Japonska.

AutoCont dlouhodobě do profesionálně navrhovaných a prováděných projektů založených na technologiích Microsoft investuje, svědčí o tom i toto velké množství odborných kompetencí v programu Microsoft Partner Network – aktuálně se týká oblastí jako jsou Volume Licensing, Software Asset Management , Server Platform, Devices and Deployment, Messaging, Project and Portfolio Management, ERP, Collaboration and Content, OEM, Midmarket Solutions, Bussiness Inteligence, Communications, CRM, Data Platform, Hosting, Identity and Access, Learning, Management and Virtualization, Cloud. Dané kompetence dokladují zákazníkům na trhu schopnosti i reálné zkušenosti z poradenství v licenční problematice, z projektů v daných oblastech infrastrukturních i aplikačních řešení, podnikových informačních systémů i cloud služeb.

Celou studii lze nalézt zde: http://rcpmag.com/articles/2013/07/01/most-competent-partners.aspx