AutoCont mezi třemi nejlepšími partnery Nintex v EMEA regionu

Ostrava (červenec 2016) – Společnost Nintex na přelomu června a července 2016 celosvětově oceňovala své nejlepší partnery za poslední fiskální rok. AutoCont se umístil mezi třemi nejlepšími partnery v rámci regionu EMEA v kategorii „Business Excellence Award“, která reprezentuje oblast partnerů s největším růstem prodeje.

Společnost Nintex nabízí globální standard v oblasti automatizace workflow. Dodává technologii, která automatizuje interakci mezi firemními procesy a zaměstnanci. Podniky a organizace využitím výkonné a snadno použitelné technologie Nintex Workflow Platform získávají možnost rychle a jednoduše automatizovat firemní procesy od zpracování žádostí, až po složitou integraci s externími aplikacemi a různými datovými zdroji a s možností použití na mobilních zařízeních. Společnost AutoCont je jediným Nintex Premier partnerem v ČR a SR.

V červenci Nintex v rámci ukončení svého fiskálního roku 2016 v kanadském Torontu oceňoval celosvětově úspěšné partnery v šesti kategoriích pro regiony Americas, APAC a EMEA.

„Námi ocenění partneři představují ty nejlepší v oblasti workflow a automatizovaného generování dokumentů. Tito lídři využívají platformu Nintex Workflow, aby ji úspěšně implementovali v prostředí zákazníků, v cloudu a v hybridních scénářích. To vše s cílem automatizovat procesy klientů skrz odvětví, oddělení nebo regiony,“ říká John Burton, CEO ve společnosti Nintex.

„Dostat se mezi TOP 3 partnery v EMEA regionu v oblasti největšího růstu prodeje je pro nás velkou poctou a závazkem pro další rozvoj spolupráce,” uvádí Filip Návrat, obchodní ředitel divize Enterprise Solutions and Applications společnosti AutoCont.