AutoCont má posilu v oblasti prodeje Microsoft produktů a řešení

Ostrava (1. února 2013) – AutoCont získal posilu v podobě manažera Microsoft týmu Roberta Vepřeka

Do společnosti AutoCont nastoupil Robert Vepřek, který bude působit na pozici manažera Microsoft jednotky. Tento zkušený manažer bude v AutoContu zodpovědný za vedení centrálního týmu pro podporu prodeje Microsoft produktů a navazujících služeb v České a Slovenské republice.

„Práce v AutoContu je pro mě výzvou a věřím, že společnosti pomohu svými letitými zkušenostmi v oblasti práce s Microsoft produkty rozvíjet se v této oblasti a budovat úspěšnou pozici na trhu,“ prohlásil Robert Vepřek.

Profesní historie nové posily AutoContu reprezentují v posledních více než pěti letech zkušenosti ze společnosti Microsoft Slovakia, kde byl primárně zodpovědný za rozvoj a obchodní výsledky partnerského prodeje. Pracoval také jako technický ředitel společnosti Multima a ještě dříve ve společnostech Infinity a Merit SW v produktových a obchodních pozicích. Ve volném čase se snaží věnovat se své rodině a sportu – mezi jeho koníčky patří golf a horská cyklistika.