AutoCont získal nejvíce ocenění Hewlett-Packard Enterprise za rok 2016

Praha (leden 2017) – Společnost Hewlett-Packard Enterpise oceňovala své nejlepší partnery za rok 2016. AutoCont získal nejvíce ocenění napříč většinou produktových kategorií.

V závěru ledna proběhlo slavnostní předávání ocenění HPE Partner roku 2016, které se konalo v Kaiserštejnském paláci v Praze. Společnost AutoCont z rukou ředitele Hewlett-Packard Enterpise, pana Jana Kameníčka, převzala při slavnostním večeru nejvíce nominačních ocenění mezi TOP 3 partnery roku, kdy bodovala v pěti kategoriích. Vítězství za absolutně největší objem prodeje za rok 2016 si AutoCont odnesl v kategoriích HPE Aruba a HPE Technology Services.

„Dlouhodobé budování kompetencí v oblasti datových center i implementačních a servisních služeb ukazuje, jakou šíři záběru spolupráce máme s nyní již osamostatněnou společností Hewlett-Packard Enterprise a jejími technologiemi pro IT infrastrukturu. Věříme, že zkušenosti z projektů v této oblasti budeme moci nabídnout mnoha dalším zákazníkům,“ komentuje zisk ocenění Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing ve společnosti AutoCont.

AutoCont je držitelem statutu Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner a mnoha HPE specializací. Daný statut a specializace se přisuzují pouze firmám s vyškolenými odborníky a plněním stanoveného obratu v HPE produktech. HPE specializace jsou součástí certifikačního programu HPE a zákazníkovi zaručují jistotu, že pracuje s autorizovaným partnerem, který má v dané oblasti technologií a řešení vysoce certifikovaný personál a praktické zkušenosti. Pro zajištění vysoké kvality a komplexní služby zákazníkovi je AutoCont rovněž autorizovaným servisním partnerem.