AC Dynamics Network – nová síť pro Microsoft partnery pod taktovkou AutoContu

Ostrava (9. října 2012) – Společnost AutoCont CZ a.s. představuje novou partnerskou síť AC Dynamics Network pro prodej a implementaci podnikových informačních systémů Microsoft Dynamics v ČR a SR. Členstvím v síti získají partneři možnost rozšířit svou nabídku o kvalitní mezinárodní ERP systém a využít přitom záštitu, zkušenosti, obchodní, technickou a realizační podporu AutoContu.

Společnost AutoCont v minulém týdnu oznámila vznik nové partnerské sítě AC Dynamics Network, prostřednictvím které bude sdružovat a podporovat prodejce a implementátory podnikových informačních systémů Microsoft Dynamics v České republice a na Slovensku. Vznik sítě AC Dynamics Network umožnila AutoContu společnost Microsoft na základě zkušeností a dlouhodobého působení AutoContu mezi nejúspěšnějšími dodavateli systémů Microsoft Dynamics v obou zemích.

„Jsem potěšen, že vytvořením nové partnerské sítě máme možnost posunout naši dosavadní spolupráci s řadou stávajících partnerů na kvalitativně novou úroveň. Očekáváme dosažení synergických efektů založených na principech partnerství, respektu a spolupráce, které nám umožní společně uspět u zákazníků v ČR i SR.,“ hodnotí nové partnerství Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby – Microsoft Business Solutions, AutoCont.

Členství v síti AC Dynamics Network je výhodné jak pro stávající dodavatele systémů Microsoft Dynamics, tak i pro dodavatele jiných, zejména lokálních ERP systémů či pro firmy uvažující o rozšíření nabídky o kvalitní ERP systém.

Stávajícím lokálním dodavatelům systémů Microsoft Dynamics přináší členství v AC Dynamics Network zejména přístup k oborovým řešením, rozšiřujícím modulům a produktové podpoře spolu se zázemím silného partnera s 15ti lety zkušeností s dodávkami IS.

Členství v AC Dynamics Network je však zajímavou příležitostí i pro prodejce a implementátory jiných ERP systémů na českém a slovenském trhu, kterým se nedostává dostatečné podpory a investic do rozvoje od jejich výrobce, nezvládají dostatečně rychle reagovat na technologické a funkční změny jako jsou nové verze Windows, Office, Cloud řešení či požadavky legislativy.

Zároveň je členství v AC Dynamics Network příležitostí i pro firmy, které teprve uvažují o rozšíření portfolia svých řešení a služeb právě o podnikové ERP systémy a hledají snadnou cestu, jak do tohoto businessu nastoupit. Tyto společnosti ocení, kromě záštity silného partnera, zejména marketingovou a obchodní podporu.

„Věřím, že vznik AC Dynamics Network přispěje ke zvýšení úrovně a stability ERP trhu v ČR a SR a bude v konečném důsledku přínosem zejména pro koncové zákazníky a uživatele, kteří ocení vyšší kvalitu služeb a funkčnost podnikových systémů,“ řekl Petr Janoušek, vedoucí programu AC Dynamics Network společnosti AutoCont CZ a.s.