AutoCont generálním partnerem Florbalové extraligy mužů

Praha (8. 1. 2013) – AutoCont CZ a.s. se stal generálním partnerem Florbalové extraligy mužů, která od začátku roku 2013 nese nový název - AutoCont Extraliga.

AutoCont je v současnosti největším a nejvýznamnějším českým soukromým dodavatelem informačních technologií a také významným zaměstnavatelem vysoce kvalifikovaných odborníků.

Společnost se již řadu let snaží podporovat jak českou kulturu, tak i český sport. Od roku 2002 je úzce spojena s Národním divadlem, byla u vzniku známého českého filmu Lidice, podporovala extraligový hokejový tým HC Znojemští Orli, mládežnický i vrcholový tenis či volejbal. V roce 2013 bude v oblasti kultury pokračovat ve spolupráci jako partner Národního divadla a v oblasti sportu padla volba na dnes velmi populární, ale sponzory zatím trochu opomíjený, florbal.

„V AutoContu pracuje více než 700 převážně mladých, ambiciózních a vysokoškolsky vzdělaných lidí. Florbal rovněž považuji za relativně mladý, atraktivní, dynamicky se rozvíjející sport, kterému se věnuje mnoho vysokoškoláků. Jsem si jist, že florbal a AutoCont jsou dvě veličiny, které k sobě patří,“ okomentoval partnerství s Florbalovou extraligou mužů ředitel společnosti AutoCont CZ a.s., ing. Jaroslav Biolek.