AutoCont mezi stovkou nejvýznamnějších partnerů Microsoft Dynamics na světě

Ostrava (září 2016) – Společnost Microsoft každoročně oceňuje vybranou skupinu Dynamics partnerů zařazením do prestižní celosvětové skupiny PRESIDENT’S CLUB. Tohoto ocenění každoročně dosáhne jen 100 partnerů z celého světa. Letos mezi nimi byla již poněkolikáté také společnost AutoCont CZ a.s.

V rámci mezinárodní partnerské konference Microsoftu, která se letos v červenci uskutečnila v Torontu, byli mimo jiné oceněni nejvýznamnější partneři Microsoft Dynamics. Letos byla mezi oceněnými také společnost AutoCont CZ a.s., která se zařadila do elitní skupiny PRESIDENT‘S CLUB. Microsoft uděluje každoročně toto ocenění partnerům, kteří v určitém období dosáhli výborných výsledků a dlouhodobě splňují další náročná výběrová kritéria. Cenu obdrží nejlepší partneři z celého světa, kteří svou aktivitou a vývojem přinášejí unikátní řešení uspokojující jedinečné potřeby svých zákazníků.

„Poděkování patří zejména našim zákazníkům, díky kterým máme možnost se řadit mezi nejvýznamnější Dynamics partnery ve Střední a Východní Evropě. Pro nás je toto ocenění opět velkou motivací pro další období, v němž se budeme snažit dále rozšiřovat své kompetence a díky nim získávat další spokojené klienty,“ říká Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby společnosti AutoCont.