Novinka! Pohodlný mobilní přístup do Microsoft Dynamics NAV od AutoContu

Praha (srpen 2013) AutoCont se stal partnerem společnosti MultiSoft Ltd. a získal tak možnost dodávat jedinečné mobilní řešení MobileNAV pro své zákazníky a partnery.

Společnost AutoCont rozšířila svoji nabídku o řešení MobileNAV. To je určeno pro mobilní přístup z chytrého telefonu nebo tabletu do podnikového informačního systému Microsoft Dynamics NAV (dříve Navision).

Aplikace je vhodná nejen pro obchodní zástupce a pracovníky servisu, ale i pro manažery. Zajišťuje pohodlnou vzdálenou online nebo off-line práci prováděnou mimo kancelář. Podporuje firemní procesy jako prodej, řízení vztahů se zákazníky, servis, sklady, správa financí, ale také řízení výroby nebo projektů.

Řešení lze rozšiřovat o další oblasti systému Microsoft Dynamics NAV včetně zákaznických úprav. Aplikace umožňuje používání více jazyků, je lokalizovaná do češtiny a využívá i standardní funkce telefonu. Přímo z aplikace je tak možné zahájit hovor i posílat emaily, zatímco integrovaná mapa pomůže plánovat trasu. Mezi další funkce patří snímání čárového kódu, zobrazení sestav v PDF, a další. Podporovanými platformami jsou iOS, Android, Windows CE, Windows Mobile, Windows Phone.

„Mobilní přístup do informačních systémů je budoucností, která již začala. Velice rádi doplňujeme vlastní portfolio o špičkové řešení, které usnadní našim zákazníkům práci, ušetří čas i peníze.“ Uvádí Petr Janoušek, produktový manažer Microsoft Dynamics NAV.