Ondřej Matuštík finančním ředitelem AutoContu

Ostrava (1. prosince 2017) - Úspora času, financí, ale i zodpovědný přístup k životnímu prostředí. To vše v sobě snoubí digitalizační řešení pro společnost Linaset, která se významně zbavila papírové zátěže.

Finančním ředitelem a členem představenstva společnosti AutoCont Holding a.s. se s účinností od 1. prosince 2017 stává Ondřej Matuštík. Bude zodpovědný za oblast financí ve všech firmách holdingu AutoCont. Ve funkci nahradí Jaromíra Babince, který na této pozici působil od roku 2010 a který se bude věnovat oblasti strategického rozvoje firmy a akvizic v ČR i v zahraničí.

Ondřej Matuštík vystudoval Finanční a pojistnou matematiku na MFF UK a má Ph.D. z informatiky na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde dodnes aktivně působí. Před nástupem do AutoCont CZ a.s. působil ve společnosti GoodData. Od roku 2012 nejprve na pozici manažera pro finance a strategii a od roku 2015 vykonával funkci finančního ředitele. Mezi jeho zodpovědnost patřil dohled nad financemi v ČR a ve Vietnamu. Zároveň byl zodpovědný za ekonomiku datacenter, nákup HW a SW a nastavení cenových podmínek s klienty. Vedl globální interní IT a analytický tým a v ČR také HR a Recruiting oddělení. Strávil půl roku v San Francisku vedením globálního sales operations týmu. Ve volném čase se věnuje svému vinařství, rád chodí pěšky po horách nebo jezdí na kole.