Již 13 sezón jsme partnery Národního divadla

Praha (srpen 2012) – Na přelomu srpna a září byla slavnostně podepsána smlouva o partnerství AutoContu s Národním divadlem. AutoCont se tak řadí mezi hlavní mecenáše naší největší scény.

„Jsem velmi rád, že jsme se opět stali partnery Národního divadla a můžeme tak přispět k tomu, že i v další sezóně se na jeho prknech budou divákůmnabízet kvalitní kulturní zážitky. Naše dlouhodobé spojení dokazuje, že symbióza dvou velmi odlišných subjektů může nejen fungovat, ale je pro obě strany velmi užitečná,“komentuje partnerství předseda představenstva společnosti AutoCont Martin Grigar.

Spolupráce AutoContu s Národním divadlem začala v roce 2001, kdy byla společnost generálním partnerem činohry Národního divadla. Od roku 2003 má statut Partnera Národního divadla a podporuje tak všechny soubory: činohru, balet i operu. V roce 2006 a 2008 za svou mecenášskou činnost v oblasti kultury společnost získala prestižní cenu Ď.