AutoCont získal status Symantec Gold Partner

Ostrava (duben 2013) AutoCont získal od společnosti Symantec díky vysoké spokojenosti zákazníků a požadovanému objemu tržeb status Gold Partner.

AutoCont získal status Symantec Gold Partner

Certifikát Symantec Gold Partner je pro zákazníky zárukou, že AutoCont jako specializovaný partner splňuje vysoká kritéria společnosti Symantec. AutoCont díky danému certifikátu může dokládat, že má v oblasti Symantec řešení vysoké odborné znalosti, dosahuje požadovaného objemu tržeb i vysoké úrovně spokojenosti zákazníků v zakázkách a projektech. Prostřednictvím tohoto významného postavení a partnerské aliance poskytuje společnost Symantec AutoContu nejvyšší výhody včetně rozsáhlého přístupu k prodejním a technickým zdrojům i informacím, které jsou důležité pro podporu projektů u zákazníků.

„Jde především o ohodnocení našich technických týmů, které jsou schopny, mimochodem i díky dosaženým mezinárodním bezpečnostním certifikátům, u zákazníků definovat bezpečnostní strategii firmy, poukázat na bezpečnostní rizika ale současně i realizovat rozsáhlé zálohovací a bezpečnostní projekty. Projekty tohoto typu realizuje Autocontu komerčních zákazníků i ve státní správě,“ řekl k dosažení certifikátu Milan Jandora, product a presales manažer společnosti AutoCont pro produkty Symantec.