AutoContu přibývají spokojení zákazníci informačního systému ESO9

Ostrava (srpen 2016) – Společnost AutoCont dokončila další implementaci podnikového informačního systému ESO9. Systému, který zákazníci provozují jak ve svém prostředí IT infrastruktury, tak v prostředí AC CLOUDu.

Rok 2016 je pro divizi společnosti AutoCont CZ a.s., zaměřenou na retail a finance, z pohledu implementací podnikového informačního systému ESO9 velmi úspěšným. AutoCont za sebou má již několikátou úspěšnou implementaci ESO9 určeného především menším a středně velký zákazníkům. Jedná se o generačně nový, flexibilní informační systém s ojedinělou moderní technologií, která vychází z podpory firemních procesů i definic jednotlivých činností a přinášející jednoduchost z pohledu vzdálené obsluhy a provozu u zákazníka či v cloudu.

Zákazníci, kteří nově využívají výhod tohoto moderního IS, mají své podnikatelské aktivity zaměřeny na maloobchodní či velkoobchodní činnost, prodej a servis techniky, výrobu, distribuci a obchod s elektřinou či teplem. ESO9 nově využívá také společnost Českomoravská distribuce s.r.o, která jej provozuje v prostředí AC CLOUD.

„Zkušenosti získané ze zrealizovaných projektů chceme v oblasti menších a středních firem nabízet novým zákazníkům z řad obchodních společností s návaznou podporou a servisem prodávaných produktů či výrobním společnostem. ESO9 je určen všem, kteří si přejí provozovat moderní a efektivní účetnictví, controlling, skladové hospodářství a logistiku i s vazbou na firemní e-shop ve svém firemním prostředí či ověřeném a bezpečném prostředí AC CLOUD. Je to otevřený systém, nabízející široké možnosti, jak zákazníkům vyhovět v jejich požadavcích, napříč mnoha obory,“ říká Tomáš Macourek, senior project manager divize zaměřené na retail a finance ve společnosti AutoContu.

Více informací v případové studii