AutoCont přináší distribučním společnostem špičkové řešení podnikového informačního systému

Praha, květen 2012 – Společnost AutoCont CZ a.s. se stala partnerem francouzské společnosti TVH Consulting pro implementace řešení Advanced Distribution for Microsoft Dynamics AX.

Společnost AutoCont rozšířila svoji nabídku oborových řešení podnikových informačních systémů ERP o specializované řešení pro vícekanálovou distribuci Advanced Distribution for Microsoft Dynamics AX (ADAX ©).

Jedná se o první ERP, které současně uspokojí požadavky různých forem distribuce včetně zásilkového obchodu, zásobování obchodních sítí, maloobchodních řetězců i e-commerce.

Řešení ADAX je výjimečné i tím, že pokrývá specifické potřeby distribuce potravin, kosmetiky, léčiv, průmyslového zboží, kancelářského zboží, oděvů, oděvních doplňků a spotřebního zboží.

„AutoCont tímto rozšiřuje svoji nabídku o špičkové podnikové řešení pro distribuční společnosti. S řešením ADAX přinášíme českým zákazníkům kromě kvalitního produktu i cenné zahraniční know-how,“ uvádí Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby.

TVH Consulting
Skupina TVH se od roku 2003 zabývá vývojem software a implementací informačních systémů. Vznikla jako uskupení profesionálů na ERP systémy, kteří se společně podíleli na více než 500 úspěšných implementačních projektech. TVH Consulting působí ve Francii a zemích Beneluxu, kde zaměstnává více než 100 konzultantů a vývojářů. Prostřednictvím sítě strategických partnerů pokrývá území Evropy, Afriky a Severní Ameriky.