AutoCont získal nejvíce ocenění HP Partner roku 2014

(Praha, únor 2015) - Společnost HP ocenila své nejlepší obchodní partnery za uplynulý fiskální rok. Během slavnostního večera, který se konal 17. února v Praze, převzali zástupci společnosti AutoCont nejvíce ocenění ze všech partnerů HP, a to celkem tři.

S obchodními výsledky loňského roku a strategií společnosti pro rok následující vystoupili v rámci slavnostního večera zástupci vedení HP Jan Kameníček a Erika Lindauerová. AutoCont byl oceněn jako největší partner v kategorii prodeje HP Industry Standard Server, největší partner v kategorii HP Storage a současně i mezi TOP 3 partnery s největším celkovým obratem prodaných HP produktů. Za společnost AutoCont převzal všechna tři ocenění Martin Stejskal, ředitel divize IT Infrastruktura.

„Do kompetencí v oblasti technologií datových center dlouhodobě investujeme, a jsme potěšeni, že se nám daří dané investice obchodně zúročovat, tj. být největším partnerem HP v oblasti serverů i storage,“ komentuje zisk ocenění Miloslav Záleský, ředitel AutoContu pro portfolio, marketing a partnerskou politiku.

AutoCont nabízí zákazníkům garanci kvality – je partnerem s nejvyšším statutem HP Platinum partner pro Converged Infrastructure i Printing and Computing a drží statuty HP Gold partnera pro specializace v oblastech Server, Storage, Networking, Cloud Builder, Client Virtualization, Workstation, Document Solutions, Designjet, ServiceOne Enterprise i ServiceOne Printing and Computing.