AutoCont je Dell EMC partnerem roku, splnil i certifikační úroveň Titanium

Praha (březen 2017) – Společnost Dell EMC oceňovala své nejlepší partnery za fiskální rok 2017. AutoCont získal hlavní ocenění partnera roku z pohledu objemu a nárůstu prodeje. Pro nový fiskální rok 2018 ale AutoCont splnil také obratová a certifikační kritéria nového partnerského programu Dell EMC a povýšil do nejvyšší úrovně Titanium.

Slavnostní předávání ocenění Czech Partner Awards proběhlo 23. března ve Slovanském domě v Praze. Ceny nejvýznamnějším českým obchodním partnerům předávali senior viceprezidentka Dell EMC pro region východní a střední Evropy Anja Monrad a generální ředitel české pobočky Dell EMC Jiří Kysela. AutoCont získal ocenění „Dell EMC Channel Partner od the Year 2017“ a za společnost AutoCont jej přebral Miloslav Záleský.

AutoCont pro nový fiskální rok 2018 splnil také obratová a certifikační kritéria nového partnerského programu Dell EMC a povýšil do nejvyšší úrovně Titanium. Vysoké nároky na tuto novou úroveň splnil v rámci lokálního trhu AutoCont jako jediný a zařadil se tak mezi několik málo partnerů Dell EMC, které daná kriteria plní v rámci regionu střední a východní Evropy.

„Na rozvoji společných aktivit pracovaly společnosti AutoCont a Dell postupně více než 5 let. Po dílčích krocích náš objem spolupráce rostl pravidelně a podobně tomu bylo i v minulém roce. Je pozitivní, že v tomto roce již struktura společného prodeje koncových zařízení, technologií datových center a softwarových řešení byla rovnoměrně rozložena. Spojení Dell a EMC dává spolupráci určitě další rozměr,“ komentuje zisk ocenění Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing společnosti AutoCont CZ a.s.

Nový integrovaný partnerský program Dell EMC nyní zahrnuje kompetence ve všech oblastech IT, tedy od klientských řešení se stolními počítači, notebooky či monitory až po servery, síťové prvky a úložiště pro datová centra včetně konvergované infrastruktury a služeb.

„Velmi si vážíme veškerého úsilí, které naši tuzemští partneři vložili do prodeje produktů a řešení společnosti Dell i EMC v loňském roce. Máme opravdu široké spektrum vynikajících partnerů s fundovanými znalostmi ve všech oborech, kde působíme, počínaje klientskými řešeními přes servery, síťové prvky a datová úložiště až po bezpečnostní řešení a komplexní řešení pro datová centra. Naši partneři s námi prožili náročný rok, kdy jsme společně začali pracovat se spojenou produktovou nabídkou Dell EMC. O to více jsme na ně pyšni za výborné výsledky,“ komentuje Pavel Halfar, obchodní ředitel pro partnerský prodej české pobočky společnosti Dell EMC.