VMware je virtualizace, virtualizace to je AutoCont

Ostrava (duben 2013) Společnost VMware, Inc. (NYSE: VMW), vyhlásila nejaktivnější partnery za rok 2012. AutoCont zvítězil ve dvou kategoriích a stal se tak partnerem s nejvyšším ročním obratem a největším počtem transakcí.

Ocenění AutoCont a.s. společnosti VMware, Inc., v soutěži o nejaktivnější partnery za rok 2012

VMware, globální lídr v oblasti virtualizačních řešení a cloudové infrastruktury, ocenila své nejaktivnější partnery v České republice za vynikající obchodní výsledky v roce 2012. V hlavní kategorii „Nejvyšší roční obrat“ zvítězila, již po několikáté, společnost AutoCont CZ a.s., současně AutoCont získal ocenění „Partner s nejvyšším počtem transakcí“.

„Je náročné být v oblastech virtualizačních technologií nejlepší, ale ještě náročnější je dlouhodobě si tuto pozici držet“, uvádí Zdeněk Kuchař, vedoucí týmu technologie datových center v centrální prodejní podpoře AutoContu CZ a SK, který ocenění přebíral.

Předávání cen se zúčastnili přední zástupci společnosti VMware v čele s Michalem Stachníkem, country managerem pro Českou republiku a Slovensko.

„Komunita našich partnerů se rok od roku rozrůstá a pro nás jako společnost je nesmírně důležitá,“ uvedl Michal Stachník a dodal: „Snažíme se proto partnery za všech okolností podporovat prostřednictvím řady motivačních a bonusových programů. Ocenění „Partner roku“ je způsobem, jak našim partnerům poděkovat za spolupráci a vynikající obchodní výsledky.“