AutoCont největším českým partnerem Veeamu

(Praha, červen 2016) – V rámci Veeam Partner Summit 2016 byli oceněni nejlepší partneři Veeamu za rok 2015. Titul český Veeam partner roku 2015 v kategorii největší obrat získala stejně jako v předchozím roce společnost AutoCont CZ, která navíc zabodovala také v kategorii největšího počtu obchodních transakcí.

V rámci Veeam Partner Summit 2016 bylo detailněji představeno řešení Veeam Availability Suite v9, které umožňuje vysokorychlostní obnovení, prevenci ztráty dat, ověřenou ochranu nebo snížení rizik při nasazení a úplnou viditelnost nebo s programem Veeam ProPartner pro poradenství v oblasti virtualizovaných prostředí VMware a Hyper-V a Veeam Cloud & Service Provider, jenž nabízí poskytovatelům služeb technologii dostupnosti pro cloud.

Vyvrcholením setkání bylo vyhlášení nejlepších partnerů za rok 2015 na českém trhu. Porota vybírala nejlepší partnery v šesti kategoriích, přičemž rozhodovala výše přispění do celkových příjmů společnosti Veeam a komplexní obchodně-marketingové úsilí. Titul český Veeam partner roku 2015 v kategorii největší obrat získala stejně jako v loňském roce společnost AutoCont CZ, která navíc zabodovala také v kategorii největšího počtu transakcí.

„Na Veeam Partner Summitu jsme oslavili úspěchy za rok 2015, partneři nás podpořili v růstu tržeb o 16 % a přispěli k akvizici nových zákazníků, kterých má v ČR Veeam o 40 % více oproti předchozímu roku. Globálně Veeam používá přes 193 000 organizací k ochraně více než 11,1 milionů virtuálních počítačů. Mnoho z těchto organizací má zájem rozšířit nasazení produktů Veeam na svém pracovišti i do cloudu,“ uvedl Ondřej Vlach channel manager společnosti Veeam pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

„Společnost Veeam se po několika letech intenzívní spolupráce propracovala mezi naše klíčové partnery. Využíváme jejich technologií při implementaci řešení v prostředí našich zákazníků a zároveň je jako jedni z prvních nasazujeme i jako poskytovatel cloud služeb v rámci prostředí AC CLOUD. Na www.accloud.cz zákazníci naleznou služby vBR pro zálohování a obnovu dat a vDR pro obnovu provozu vašeho IT,“ doplňuje Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio, marketing a partnerskou politiku ve společnosti AutoCont