AutoCont představil novou verzi Microsoft Dynamics AX 2012

(Praha, únor 2013) AutoCont ve spolupráci se společností Microsoft uspořádal úspěšný seminář, kde představil nejnovější verzi špičkového ERP systému Microsoft Dynamics AX 2012.

Účastníci se seznámili s novinkami v oblasti financí, logistiky, výroby, HR a manažerských výstupů. Na konkrétních příkladech mohli vidět, jak inovované uživatelské prostředí Microsoft Dynamics AX 2012 usnadňuje uživatelům práci, přináší větší přehlednost, lepší možnosti přizpůsobení a soustředění důležitých informací na jednom místě.

Odborní konzultanti na semináři představili i rozšiřující řešení pro Microsoft Dynamics AX z dílny AutoContu. Vedle ucelených modulů, jako Řízení činností (workflow) či Spisová služba, vzbudila zájem i řada dílčích rozšíření pro pohodlnější naplnění legislativních a uživatelských požadavků, například automatizace upomínek, dohadné položky, finanční výkazy do šablon Excelu, načítání údajů z ARES či obalové hospodářství.

„Pro AutoCont je důležitá kladná odezva, kterou jsme od účastníků setkání dostali. Podařilo se nám ukázat, že kvalitní základy Microsoft Dynamics AX spolu s nejnovějšími inovacemi představují výraznou pomoc na cestě k úspěšnému řízení podniku. Potvrzuje to i skutečnost, že Gartner zařadil Microsoft Dynamics AX mezi lídry podnikových systémů,“ sdělil Dušan Chovanec, vedoucí realizačního týmu Microsoft Dynamics AX společnosti AutoCont CZ.