AutoCont získal titul Citrix Best CZ Partner roku 2011 za největší prodejní objem v ČR

Ostrava (3. dubna 2012) – Společnost AutoCont CZ a.s. byla oceněna titulem „Citrix Best CZ Partner 2011“. AutoCont tak, i díky získanému ocenění, potvrdil pozici nejlepšího obchodního partnera Citrix v České republice.

Kromě nově získaného ocenění je AutoCont zároveň již několik let držitelem statusu „Citrix Solution Advisor - Platinum Partner“, což je nejvyšší možná partnerská úroveň, které lze dosáhnout u tohoto předního světového dodavatele virtuálních počítačových řešení, která pomáhají lidem pracovat kdykoliv, odkudkoliv a z jakéhokoliv přístroje.

Vyhlášení nejúspěšnějších Citrix partnerů se stalo již tradičním vrcholem a oficiálním zakončením společné celoroční práce. Ocenění potvrzuje dlouhodobé postavení AutoContu jako nejlepšího Citrix partnera nejen v obchodní, ale také v proaktivní osvětové činnosti na poli virtualizačních, networkingových a cloudových řešení Citrix,“ uvedl Thomas Huber, Director Channel Sales and Development společnosti Citrix pro region východní EMEA.

Zdeněk Kuchař, Citrix Product & Partner manažer společnosti AutoCont CZ a.s., k získanému titulu dodává: „Dosažené ocenění je důkazem, že zákazníci vnímají pozitivně přínosy, které jim řešení Citrix přináší, a současně i nás, jako osvědčeného, spolehlivého a profesionálního partnera v IT.