AUTOCONT získal Nintex ocenění v rámci EMEA regionu

Praha (červenec 2018) – Společnost Nintex celosvětově oceňovala své nejlepší partnery za poslední fiskální rok. AutoCont byl vyhlášen mezi třemi nejlepšími partnery v rámci celého regionu EMEA, v kategorii „Business Excellence Award“, která reprezentuje partnery s největším růstem prodeje.

Společnost Nintex je světovým lídrem v oblasti automatizace inteligentních procesů (IPA) nabízející produkty, které pomáhají automatizovat interakce mezi firemními procesy a zaměstnanci. Díky jedinečným schopnostem, platformě a architektonickému přístupu, umožňuje společnost Nintex řadě business a IT oddělení v organizacích rychle automatizovat a optimalizovat stovky manuálních procesů a pokročit tak na cestě k digitální transformaci.

Společnost AutoCont je jediným Nintex Premier partnerem v ČR a SR. Podniky a organizace využitím výkonné a snadno použitelné technologie Nintex Workflow Platform získávají možnost rychle a jednoduše automatizovat firemní procesy od zpracování žádostí, až po složitou integraci s externími aplikacemi a různými datovými zdroji a s možností použití na mobilních zařízeních. Za získaným oceněním stojí řada úspěšných projektů AutoContu postavených na platformě produktu Nintex, pro klíčové zákazníky napříč tržními vertikálami.

„Partneři společnosti Nintex pomáhají organizacím veřejného a soukromého sektoru využívat platformu Nintex, aby rychle převedly své manuální, papírové a sofistikované procesy do efektivních digitálních pracovních postupů.”  řekl výkonný ředitel Nintex Eric Johnson. „Těší nás, že jsme nejvýznamnější partnery společnosti Nintex mohli za jejich odborné znalosti a vynikající obchodní výsledky takto ocenit.”

„Být oceněni jako jeden z TOP 3 partnerů v celém EMEA regionu v oblasti největšího růstu prodeje je pro nás velkou poctou a závazkem pro další rozvoj úspěšné dlouhodobé spolupráce se společností Nintex.” uvádí Filip Návrat, obchodní ředitel divize Enterprise Solutions and Applications společnosti AutoCont.