AutoCont chystá realizaci celopodnikového informačního systému ve společnosti Yusen Logistics

Praha (červen 2013) – Společnost AutoCont CZ a.s. vyhrála výběrové řízení na implementaci informačního systému Microsoft Dynamics NAV ve společnosti Yusen Logistics (Czech) s.r.o.

Yusen Logistics (Czech) je členem skupiny NYK Group, která je jednou z největších logistických organizací s celosvětovou působností. Na český trh vstoupila v roce 2002, tehdy ještě pod názvem NYK Logistics. V současnosti má 500 zaměstnanců, v pěti pobočkách obsluhuje více než 40 000 m² skladových ploch. Nabízí kompletní logistické služby zahrnující pozemní, leteckou a námořní přepravu, skladování, distribuci, kontraktní logistiku i poradenství v logistice.

Stávající informační systém společnosti Yusen Logistics přestal držet krok s rozvojem jejích služeb. Proto začala hledat u dodavatelů s dostatečnými odbornými znalostmi a zkušenostmi nový informační systém, který podpoří hlavní firemní procesy.

Těmto požadavkům nejlépe vyhovuje řešení Microsoft Dynamics NAV společnosti AutoCont, doplněné nástroji pro vyhodnocování dat a tvorbu manažerských výstupů BI4Dynamics NAV.

Společnost Yusen Logistics implementací nového informačního systému získá silný nástroj pro řízení, správu a vyhodnocování firemních procesů, od kterého očekává zvýšení ziskovosti a úrovně služeb poskytovaných zákazníkům.