Acronis vyhlásil AutoCont nejlepším partnerem roku 2015

(Ostrava, leden 2016) – Společnosti Acronis v loňském roce stouply tržby na trhu v ČR a SR o 44 % a AutoCont se stal jejím nejlepším partnerem. K získání tohoto ocenění přispělo několik desítek malých zakázek i několik větších projektů v komerčních firmách i státní správě.

Acronis, celosvětový lídr v řešeních ochrany dat nové generace, ocenil na svém každoročním setkání ve Velkých Bílovicích své nejlepší partnery, díky kterým společnost dosáhla v loňském roce na českém a slovenském trhu růstu prodejů o 44 %. Jako nejlepšího partnera uplynulého roku ocenil společnost AutoCont CZ a.s.

„Získaného ocenění si velmi vážíme a jsme rádi, že jsme mohli přispět k významnému nárůstu tržeb Acronisu na našem trhu,“ říká Miloslav Záleský, ředitel pro portfolio a marketing společnosti AutoCont CZ a.s.

„Našim partnerům patří hlavní dík za to, že rok 2015 byl pro nás tak úspěšný. Je proto závazkem i do letošního roku, kdy připravujeme řadu inovací a produktů, které umožní našim prodejcům poskytovat produkty a služby přesně podle potřeb jejich zákazníků,“ řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení Acronis na českém a slovenském trhu.

Rok 2016 bude dle Acronisu pro české a slovenské podniky především rokem rozvoje zálohování do cloudu, posílení ochrany podnikových sítí před hrozbami ze strany BYOD zařízení a bezpečného přístupu k podnikovým datům.