Společnost AutoCont se stává součástí programu EMC Business Partner pro poskytovatele řešení

(leden 2014, Ostrava) AutoCont získal status EMC Premier partnerem v České republice. Cílem společnosti AutoCont v této roli je rozšířit nabídku služeb a produktů. Získání statusu Premier Partner také klientům garantuje vysoký stupeň způsobilosti a odborných znalostí pro dodávky EMC technologií a řešení.

„Společnost AutoCont vnímám jako jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů produktů, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií u nás. Jsem proto velmi rád, že získáním statusu Premier partnera se značka EMC významněji dostává do portfolia takového hráče na trhu.“, uvedl Pavel Barták, Acting Country Manager EMC pro Českou republiku.

V rámci statusu EMC Premier Partner se společnost AutoCont zaměřuje na zálohovací řešení Avamar, DataDomain, produkty VNX a Isilon. V návaznosti na to budou cílovou skupinou především středně velké společnosti, velké korporace a státní správa.

„Vstup do programu Business Partner Program společnosti EMC nám umožní rozšířit naši aktuální nabídku řešení a služeb o vyšší úroveň podpory společnosti EMC. Naši klienti zároveň získají garanci, že naši odborníci disponují kompetencemi a jsou plně kvalifikovaní pro návrhy řešení s využitím EMC technologií, které zcela splňuje jejich potřeby a požadavky,“ uvedl Zdeněk Kuchař, Presales Manager společnosti AutoCont CZ. „Společnost EMC patří mezi nejúspěšnější dodavatele úložišť a řešení pro správu dat na světě a bude pro nás ideálním partnerem při poskytování vysoce kvalitních produktů. Posílí také naše postavení IT integrátora v České republice a odráží naše dlouhodobé obchodní ambice,“ dodal Kuchař.