Microsoft Lync v hostované podobě nabízí AutoCont již i v rámci služeb Profi Komunikace a IT 365

Ostrava (listopad 2011) - V rámci služeb Profi Komunikace a IT365 poskytuje AutoCont nově zákazníkům produkt Microsoft Lync. MS Lync je nástupcem videokonferenčního systému MS OCS (Office Communicator + Live Meeting), který byl až dosud v AutoContu využíván. Jedná se o ucelené řešení pro rychlé zprávy, audio/video a webové konference v bohatším a jednodušším prostředí. AutoCont toto řešení nyní nabízí v cloud neboli hostované podobě.

Výhody, které MS Lync do hostované verze komunikačních služeb AutoContu přináší:

• Plně integrovaná komunikace v MS Office prostředí
  • Přístup ke konferenci z počítače, z webu či mobilního telefonu
  • MS Lync na rozdíl od OCS využívá pouze 1 klienta (MS Lync klient je dostupný i jako web aplikace)
  • Rychlé zprovoznění účtů pro videokonference – zákazník může začít využívat MS Lync ještě tentýž den, kdy si službu objedná
  • Řešení, které si jednoduše pronajmete a využíváte. Tak jako je dnes možné si lehce pronajmout automobil nebo kancelář, tak je stejně jednoduché pronajmout si informační technologie (konkrétně MS Lync). Vše bez úvodních investic.

Uživatelské výhody MS Lync:

• Lze se připojit i z míst mimo organizaci (z domova, hotelu, apod.)
  • Ušetří náklady při komunikaci ze zahraničí
  • Snižuje cestovní výdaje zajištěním nástroje pro interaktivní diskuse, webové konference a školení
  • Podporuje efektivitu spolupráce stále mobilnějších pracovníků, kteří mohou pracovat kdekoliv a kdykoliv