Společnosti NBB Bohemia již díky AutoContu funguje nový informační systém

Praha (září 2012) – Nedokončenou implementaci systému Microsoft Dynamics AX ve společnosti NBB Bohemia s.r.o. převzal a úspěšně, ještě měsíc před dohodnutým termínem, dokončil AutoCont CZ a.s.

Společnost NBB Bohemia s.r.o. patří mezi významné distributory světelných zdrojů a svítidel z celého světa. Pro řízení svých hlavních firemních procesů si vybrala podnikový informační systém Microsoft Dynamics AX, především pro jeho spolehlivost, rychlost a zároveň pro jeho schopnost přizpůsobit se individuálním potřebám uživatelů.

První vybraný dodavatel bohužel nedokázal implementaci systému úspěšně dokončit. Společnost NBB Bohemia proto musela přistoupit ke změně partnera. Pro dokončení implementace si vybrala zkušeného partnera s dobrými referencemi a s profesionálním přístupem, společnost AutoCont.

Systém Microsoft Dynamics AX nyní ve společnosti NBB Bohemia podporuje všechny klíčové procesy. Jednotné úložiště dat odstranilo duplicity a nepřesnosti v datech, zvýšilo spolehlivost systému a informačně propojilo centrálu s pobočkami společnosti v jeden celek.

„Na data v systému i na výstupy, které systém poskytuje, se uživatelé mohou nyní spolehnout, a to jim velice usnadňuje práci. Úspěšná implementace navíc inspirovala manažery NBB k pokrytí i dalších firemních procesů systémem MS Dynamics AX, což právě aktuálně připravujeme.“ sdělil Jaromír Vratný, vedoucí projektu za AutoCont.