AutoCont vyhlášen nejlepším distributorem produktů Kerio za rok 2011

Ostrava (23. ledna 2012) – Společnost AutoCont CZ a.s. byla oceněna titulem The Best Kerio Reseller 2011. AutoCont tak, i díky získanému ocenění, opětovně potvrzuje svou pozici nejlepšího obchodního partnera Kerio v České republice. Kerio je předním poskytovatelem světově uznávaných řešení pro komunikaci a síťovou bezpečnost.

AutoCont se stává za rok 2011 Kerio Preferred Partner, což je nejvyšší stupeň partnerství, kterého lze dosáhnout v rámci vzájemné spolupráce. Tento stupeň partnerství umožňuje poskytovat koncovým zákazníkům nejvyšší přidanou hodnotu k produktům a řešením Kerio.

Společnost Kerio Technologies je jedním z hlavních výrobců bezpečnostního internetového softwaru pro malé a středně rozsáhlé sítě, se specializací na síťové firewally a bezpečnost interní firemní komunikace.

„S produkty společnosti Kerio získávají naši zákazníci kvalitní, spolehlivá a neustále zdokonalovaná řešení, která jim pomáhají k dosažení svých podnikatelských cílů,“ uvedl Zdeněk Kuchař, Kerio product & partner manager společnosti AutoCont CZ a.s. A dále pokračuje: „Získaný titul je současně odměnou i jasným příkladem vysoké odbornosti a plně profesionálního přístupu všech zaměstnanců AutoCont CZ a.s.“